OTP – megtalálta már az alját?

OTP – megtalálta már az alját?

1 órás:

Elliott a jelölés szerint. Ez az optimista változat. E szerint tegnap a B pontot jelölte ki. A C hullámmal mehet magasabb csúcsba, 12000 fölé! Ez már teljesült is a mai napon.

A kamatemelés, és a forint erősödése segíti..

4 órás:

A 2 órás chartot logaritmikus charton ábrázoltam.

E szerint az elmúlt pár nap oldalazás csupán az Elliott negyedik, időkorrekciós hulláma volt. Ha nem képes a 12000-es szint fölé menni szignifikánsan, akkor még mindig elindulhat az 5. hullám, amely 7500-8000 környékére hozza le.

Ez még mindig benne van a chartban, ne becsüljük le ennek a lehetőségét! A globális piacok hozhatnak negatív meglepetést, mert nem csak a háboró mozgatja a piacokat, hanem a brutális infláció, és nyomában a kamatemelések is.

Napi:

Megjelent a halálkereszt!

Duplaalj, vagy duplaalj bázis. Nagyon nem mindegy, hogy melyik! Ha duplaalj, akkor már megtalálta az alját. Ha egy bázis, akkor csak konszolidáció az eső trendben, amelyből újabb esés következik.

Heti:

A 200 hetes mozgóátlagot mélyen letörte, óriási forgalommal.

Teljesen kiment a Bollinger szalagok közül, elvileg vissza kellene térni közéjük, vagyis fel! De azért ezt a visszaemelkedést ne vegyük biztosra, az is lehet, hogy az árfolyam bevárja a BB szalagokat. Nem csak a háború van, hanem infláció, és kamatemelés is, amely a globális piacokat további esésbe viszi. Emiatt a hosszú hétvégére kockázatos longot tartani…

Babics Egon
standard@chartelemzes.hu

Kapcsolódó Bejegyzések